vrijdag 30 september 2011

Housewarming voor familie

Welke feesten heeft De Feestneus al georganiseerd?

Hieronder vinden jullie de foto's van de housewarming voor familie van De Feestneus zelf.

Er werden zelf cakes gebakken door De Feestneus die met veel smaak werden opgegeten.
Er werden bedankjes voorzien, want laat ons eerlijk zijn: als je naar een Housewarming gaat, dan ga je toch niet met lege handen? Ook al is het maar voor een drnakje en een knabbeltje. De bedankjes werden vlotjes uitgedeeld, want er waren veel mensen met een kleingheidje.

De hapjes stonden verdeeld over de eettafel en de salontafel. Dus naast cake waren er ook nog worteltjes, tomaten, komkommers, bloemkool, kaas, salami en zwanworstjes.
Er werd nog een extra tafeltje voorzien om de pot sangria op te zetten, samen met de bekertjes en lepeltjes. Koffie en koffietassen werden er ook opgezet. (Ja, De Feestneus deinst er niet voor terug om met wegwerpmateriaal te werken, ondanks het feit dat dit misschien niet milieuvriendelijk is. Maar een afwasmachine 5x laten draaien is dat ook niet.)
Toen de mensen naar huis gingen, werd er van hun volledige gezin en de gastheer en - vrouw een foto gemaakt. Dit is een leuk aandenken en zo weet je na vijf jaar nog altijd wie er juist aanwezig was.

Nu hebben jullie kunnen kennismaken met wat De Feestneus allemaal voor jullie kan betekenen. Van zodra de overige uitnodigingen teruggevonden zijn, zal er hiervan ook een fotootje volgen. En voor de rest kan De Feestneus bedankjes en aandenken voorzien.

Met feestelijke groetjes,

De Feestneus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten